'Hay que veeer', el rincón donde se guardan pequeñas experiencias compartidas para que el tiempo no las borre de la memoria.


Per que cal no oblidar els petits-grans moments en què escapem de la rutina i aquells amb qui els compartim.


diumenge, 5 de setembre del 2010

Món Sant Benet, un món obert als sentits

20 d'agost de 2010

Gran excursió i molt propera a casa. En principi, era una incògnita, però al final ens va agradar molt.

Al arribar al complex de Món Sant Bent, la primera activitat que vàrem realitzar va ser la visita al monestir, amb un muntatge audiovisual realment original que va sorprende als assistents.

La segona activitat va ser la participació al taller "El sentit dels sentits" a la Fundació Alícia, un centre d'investigació i divulgació sobre la cuina i l'alimentació. Al taller vam podem experimentar amb les nostres percepcions a l'hora de menjar. Curiós i original.

Per finalitzar la nostra visita a aquest lloc d'oci i cultura, amb mil anys d'història, vàrem anar a dinar al restaurant La Fonda que s'ubica al mateix indret - compta amb un menú de 18 euros molt bo - i a l'Hotel Món per a prende una copeta.

De tornada cap a casa, i donat que encara era d'hora, vam acostar-nos a Montserrat. Una ràpida visita amb el cremallera ens va fer recordar altres estades d'un lloc envoltat de misteri i mistisme per a tot arreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada