'Hay que veeer', el rincón donde se guardan pequeñas experiencias compartidas para que el tiempo no las borre de la memoria.


Per que cal no oblidar els petits-grans moments en què escapem de la rutina i aquells amb qui els compartim.


diumenge, 5 de setembre del 2010

La Catalunya Nord

16 d'agost de 2010

Teniem ganes d'anar a França. El primer destí que s'havia plantejat era La Camarga però al final veient els kilòmetres que s'havien de fer en un dia, d'anada i tornada, vam decidir buscar un destí molt més proper i la comarca del Conflent va ser la escollida.

Sortida des de Mollet, a les vuit, de l'Alberto, Amparo, Antonio, Tere, Helena, Jordi, Montse i Nil. La primera parada és a Vidreres on s'incorporen al grup Magí i Loli. Ens anem a esmorçar al Casino del poble on fan uns bocatas de primera en un ambient molt agradable.

Reprenem la ruta i ens endisem dins de la France en direcció a Vilafranca de Conflent, passant abans per Prades on aquests dies es celebrava  una nova edició de la Universitat Catalana d'Estiu.

Ens costa una mica trobar aparcament, però finalment deixem els cotxes al parking de la entrada principal de Vilafranca de Conflent. Aquest poble està considerat com un dels mes macos de França. Realment és un poble dins unes muralles, molt protegit però amb un aire una mica artificial. Ens trobem símbols catalans per a tot arreu que ens recorden que aquell territori va ser català ja fa alguns segles. Ací fem algunes compres per preparar un pic-nic.

De Vilafranca de Conflent ens adreçem a Casteil, on després de fer un reparador pic-nic, iniciem la pujada al Monestir de Sant Martí del Canigó després d'una dura caminata d'uns 30 minuts. A dalt, temps de repós en un lloc ple de simbologia per a Catalunya.

La baixada no és tan dura i, ja amb ganes de tornar a casa, agafem els cotxes i emprenem el camí de tornada després d'una jornada de més de 400 kilòmetres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada