'Hay que veeer', el rincón donde se guardan pequeñas experiencias compartidas para que el tiempo no las borre de la memoria.


Per que cal no oblidar els petits-grans moments en què escapem de la rutina i aquells amb qui els compartim.


diumenge, 3 de març del 2019

Ho celebrem!!

Data de la sortida 20 gener 2019


A la festa s’apunta la pluja sense haver estat convidada!! Però quants mes serem, mes riurem!!

A mal temps, bona cara

I amb els intrèpids reporters, desafiant els amenaçadors núvols, redirigim l’objectiu inicial i fem de descobridors de castells.




No cal anar molt lluny per trobar restes d’història medieval. Sobre un cingle de pedra basàltica es manté encara el castell-fortalesa d’Hostalrich.


Un suau plugim va caient mentre fem el camí de pujada.



Olor i color d'herba mullada
Els murs
En arribar ens trobem el que havia estat un castell medieval que va esdevenir en una fortificació militar de la època moderna, fins ben entrat el segle XX.
Hostalrich als peus del castell

Després va passar a ser propietat municipal i convertit en restaurant durant 50 anys.
On va estar el restaurant durant 50 anys

Actualment, forma part del patrimoni cultural i s’organitzen visites guiades que, a través de les quals ens podem fer una idea del que era la vida entre els seus murs.
Recreant la vida al Castell
Recorrent la fortalesa

Sense allunyar-nos gaire busquem els murs del Bell-lloc per guarir-nos mentre ens cruspim un àpat a gust del cuiner. En Josep, erudit micòleg s’esplaia en explicar-nos l’origen de cada producte i l’elaboració dels plats.


Al Bell-lloc
De comiat, una passejada pels voltants  i treure el nas per l’abadia de Sant Martí.   


L'abadia de Sant Martí


Amb l'equip de reporters








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada