'Hay que veeer', el rincón donde se guardan pequeñas experiencias compartidas para que el tiempo no las borre de la memoria.


Per que cal no oblidar els petits-grans moments en què escapem de la rutina i aquells amb qui els compartim.


dimarts, 20 de desembre del 2016

i 100 ....

Data de la sortida 10 desembre 2016

Petita escapada. Farem curt el camí i no serà nou però sempre hi ha una nova mirada, un petit detall no observat abans, una flor que no hi era, un basal que la pluja ha deixat  i aquell arbre que ara te mes branques o que ha perdut fulles....

Per Aiguafreda, entre l’itinerari del Congost i la ruta dels arbres de Vallcàrquera.

Can Sant, en l'antic camí ral de Vic a Barcelona

Can Pareres, torre d'estiueig
El camí

La riera
El gorg
La solitud
La companyia
I sense adonar-nos hem arribat al post número 100. Entre camins, boscos, platges i muntanyes hem vist passar els dies, hem compartit les estones.

Des d’aquell 2010 amb la primera publicació, quants racons descoberts!! Quantes passes donades!! Quantes hores de companyia!!!! Quin recull de records guardats aquí, protegits de l’oblit que ens deixa el pas del temps!!

A tots els que, d’una forma u altre, formeu part de la història d’aquest blog i, sobre tot a vosaltres, els que no heu defallit, els que no heu abandonat, els que heu gaudit de cada experiència compartida, gràcies perquè sense vosaltres no hagués estat el mateix.

I avui, que de nord i sud bufen vents poc propicis, ens farem forts i esperarem que passin. Com el castanyer de les nou branques, que ha perdut alguna, però segueix dret, majestuós i admirable.

Obrirem un parèntesi, descansarem una temporadeta. Ens cuidarem i ens deixarem cuidar. I tornarem a agafar la motxilla  que encara està plena  projectes pendents. Mil camins ens esperen....








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada