'Hay que veeer', el rincón donde se guardan pequeñas experiencias compartidas para que el tiempo no las borre de la memoria.


Per que cal no oblidar els petits-grans moments en què escapem de la rutina i aquells amb qui els compartim.


dilluns, 6 d’abril del 2015

Camí del mar

Data de la sortida 5 d'abril 2015

El Port de la Selva
Si ahir va ser un dia de muntanya, avui toca platja. I triem un racó recentment  renovat, el camí de ronda que uneix Port de la Selva amb Llançà, tot vorejant la costa.

Al fons, Port de la Selva
Destacada, l'església de Sta. Maria de les Neus
Punta de la Creu
El camí comença a la platja de la Vall, al Port de la Selva, i acaba a la cala de la Gola, a Llançà. Cinc quilòmetres de roques, platges i penya-segats. Cinc quilòmetres de blau cel, blau mar.

Sortim de la platja d’en Taita amb un primaveral sol que aixeca l’ànim i convida a somriure, però, per contra, la marinera tramuntana ens fa cordar les jaquetes i juga amb els nostres cabells.

Des d'on comencem
Però si en algun lloc el vent es inspirador es aquí, vora el mar, provocant onades que pinten de blanc el blau de les aigües i ajuden als surfistes a navegar sobre elles.

Buscant el vent
El camí passa per la platja de la Colomera, el far de S’Arnella situat a la denominada península de s’Arnella, la platja d’en Vidal, del Cau del Llop, les Tonyines, la Farella, les Carboneres i la cala de la Gola.

Port de la Vall
El far de s'Arnella
El Cap de Bol
Platja d'en Vidal
Matí blau, de sol i sal, acompanyats del xiulet del vent, recuperem energies perdudes.

Ells sempre miren el mar

Amigues o parella?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada