'Hay que veeer', el rincón donde se guardan pequeñas experiencias compartidas para que el tiempo no las borre de la memoria.


Per que cal no oblidar els petits-grans moments en què escapem de la rutina i aquells amb qui els compartim.


diumenge, 23 d’octubre del 2016

Un dia especial

Data de la sortida 15 d'octubre 2016

Avui, per ser un dia una mica especial, li donarem al passeig un contingut també especial, encara que el lloc no sigui gaire original si mes no, deixarem l’empremta del que ha estat. Ens acostem a Vilanova i la Geltrú.

Blaus
Però el mar sempre inspira. Mirem al fons de l’horitzó, allà on la vista es perd, on la consciència deixa pas a les sensacions, i creiem veure alguna cosa que no podem descriure, que només podem sentir i que, per segons, ens trasllada  fora de la nostra realitat.

Recorrem el passeig marítim mentre busquem petits vaixells  solcant  el mar.



El sol llueix esplendorós, donant intensitat al blau del mar, escalfant els cosos que es resisteixen a creure que l’estiu s’ha acabat.

Hi ha valents que s’atreveixen  a desafiar la baixa temperatura de l’aigua. Surfistes lluitant incansables per mantenir l’equilibri sobre les onades.

Al fons el racó de Santa Llúcia
Ens acostem a la escultura de Pasífae, dona del rei Minos que, diu la llegenda, es va enamorar d’un toro blanc

Pasífae

Passem pel costat de la Torre Blava. Voregem la platja de Ribes Roges i la del Far, que rep el nom el far de Sant Cristòfol i, finalment, ens acomodem en una de les moltes terrasses del passeig. I parlem...










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada